Εξαγωγές

Στην σημερινή δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα μας, η στήριξη και η ενδυνάμωση των εξαγωγών είναι μονόδρομος για την επιβίωση και ανάπτυξη πολλών Ελληνικών επιχειρήσεων. Προς αυτή την κατεύθυνση δεν αρκούν μόνο εξατομικευμένες προσπάθειες ιδιωτών αλλά και πιο οργανωμένες κρατικές δράσεις, επιβάλλεται ο κάθε ένας από εμάς που εμπλέκεται στην διαδικασία να λειτουργήσει με αποτελεσματικότητα και αίσθημα ευθύνης. Τα Ελληνικά προϊόντα όπως το παρθένο ελαιόλαδο, η ελιά, το μέλι, τα τυροκομικά προϊόντα μας, το κρασί, το τσίπουρο, τα λαχανικά, τα ψάρια (νωπά & κατεψυγμένα), τα φρέσκα φρούτα, διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα και μπορούν, με την κατάλληλη προώθηση να κυριαρχήσουν στις αγορές όλου του κόσμου.

Η εταιρείας μας, έχοντας την εμπειρία αλλά και την γνώση, είναι κοντά στις Ελληνικές επιχειρήσεις και συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ενίσχυση των εξαγωγικών τους δραστηριοτήτων με συνεχή ενημέρωση όσον αφορά κοινοτικά προγράμματα αλλά και απρόσκοπτη και γρήγορη ολοκλήρωση των διαδικασιών εξαγωγής με την λιγότερη δυνατή εμπλοκή της εταιρείας που εξάγει.

Η διατυπώση εξαγωγής έναντι των τελωνειακών αρχών είναι υποχρεωτική όταν αγαθά εξέρχονται από το έδαφος της κοινότητας με προορισμό μια τρίτη χώρα ή μια από τις χώρες ΕΖΕΣ.

Κατά την εξαγωγή απαιτούνται διάφορα πιστοποιητικά, άδειεςκαι λοιπά έγγραφα, είτε από τις τελωνειακές αρχές, είτε από άλλες δημόσιες αρχές, αναλόγως το είδος του εμπορεύματος.

Αναλαμβάνουμε την έκδοση όλων των απαιτούμενων συνοδευτικών πιστοποιητικών (π.χ. T2L, EUR1, ATR) ανάλογα με το είδος και τη χώρα προορισμού.

Η άρτια τεχνική κατάρτιση των εκτελωνιστών μας είναι σε θέση να καθορίσει τις ανάγκες του είδους σας διασφαλίζοντας την εισαγωγή του από την χώρα προορισμού με την τήρηση του συνόλου της κείμενης και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.