Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία SKORDAS GROUP BUSINESS ADVISOR δραστηριοποιείται εδώ και 3 δεκαετίες στον τομέα της παροχής εκτελωνιστικών υπηρεσιών.

Ιδρύθηκε το 1992 και πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε μία αξιόλογη εταιρεία στην παροχή εκτελωνιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.
Απασχολεί έμπειρα στελέχη και διαθέτει ένα πελατολόγιο με σε όλους τους τομείς της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εκτελωνιστικές υπηρεσίες σε εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Οι πελάτες μας δραστηριοποιούνται σε όλο το επιχειρηματικό φάσμα, από ατομικές επιχειρήσεις έως μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες ,και ο ρόλος μας είναι όχι απλά ο εκτελωνισμός αλλά η συνεχής ενημέρωση και καθοδήγηση των επιχειρήσεων στο τομέα των εκτελωνιστικών διαδικασιών.

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 και όλα τα τμήματά μας χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής και στελεχώνονται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο αντικείμενό τους. Στόχος μας να εξασφαλίζουμε για το πελατολόγιο μας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και έγγραφα που απαιτούνται προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άριστη διεξαγωγή των εκτελωνιστικών διαδικασιών αλλά και την κατοχή όλων των αποδεικτικών εγγράφων που μπορεί να ζητηθούν στο μέλλον από το Τελωνείο.

Πιστεύουμε στην ενημέρωση και την ταχύτατη προσαρμογή στις συνθήκες που επικρατούν. Γι’ αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην έγκυρη πληροφόρηση των πελατών μας σχετικά με τις εξελίξεις στο περιβάλλον.

Η πολυετής μας πείρα στην ελληνική και διεθνή αγορά, σε συνδυασμό με την άριστη γνώση κάθε είδους τελωνειακού ζητήματος, μας καθιστούν από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Ακολουθώντας αδιάλειπτα τις εξελίξεις στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αντιμετωπίζουμε την τελωνειακή δραστηριότητα των πελατών μας με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Χρησιμοποιώντας τα τελευταία διαθέσιμα μέσα, στοχεύουμε στην απλοποίηση των διαδικασιών εκτελωνισμού, αποφεύγοντας περιττέςκαθυστερήσεις και κόστη.

Είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε πλήρως το ευρύτερο κομμάτι της τελωνειακής δραστηριότητας για λογαριασμό των πελατών μας, ακόμα και στις πιο απαιτητικές ή ιδιαίτερες περιπτώσεις. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθημερινά για να βρίσκουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για εσάς και να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για το προϊόν σας. Είμαστε δίπλα σας με συνέπεια, ταχύτητα και εμπιστευτικότητα, ώστε να καλύπτουμε άμεσα τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η SGBA κατορθώνει να συνδυάζει την δομή και την οργάνωση μιας εταιρείας υψηλού κύρους , διατηρώντας όμως την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την ανθρώπινη προσέγγιση. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες εκτελωνιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με κόστος ανταγωνιστικό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣTΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ένας συνεργάτης μας είναι πάντα διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει